My name is Mimmy,
Call Mimmy

Auto rijden is leuk. Hartstikke leuk zelfs! Maar het kopen van een tweedehands auto is altijd zo’n gedoe. Want hoe weet je dat je de juiste keuze maakt en de goede prijs betaalt. En is die dealer echt wel zo betrouwbaar? Ik maak het kopen van een auto weer net zo leuk als het rijden erin! Wil je een hoge instap? Veel zitplaatsen? Zuinig rijden? Ik geef je de beste opties. Bij jou in de buurt. En binnen jouw budget. Wil je meer informatie of een proefritje maken? Dat kan! Je kunt me vanaf half acht ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds bellen. En 24 uur per dag kun je online een bezichtiging inplannen. Handig toch? Meer weten? Call me! Call Mimmy

Call Mimmy helpt kiezen

Call Mimmy helpt mensen om de juiste autokeuze te maken. Pas als de klant precies weet wat hij/zij wil dan maakt Call Mimmy een afspraak voor een showroom bezoek bij de dealer.

Een mens van vlees en bloed

Doe je een belangrijke aankoop? Dan wil je graag persoonlijk advies en de volledige aandacht die je verdient. Ook online. Geen webformulier of automatische chatbox. Je wilt een echt mens die echt begrijpt wat jij wilt. Die naar jou luistert en je vragen zo goed beantwoordt dat je durft en kunt kiezen. Persoonlijke aandacht: daar gaat het om!
Call Mimmy

"Wij willen dat de klant blij weg rijdt in zijn pas gekochte auto"

Co-founder Call Mimmy - Jan Posthumus

Call Mimmy is onafhankelijk

Elke dag maakt Call Mimmy het zoeken, vinden en kopen van een goede en betrouwbare gebruikte auto zo gemakkelijk mogelijk. Dat is hét doel van ons merkonafhankelijke bedrijf met enthousiaste autoliefhebbers. Call Mimmy heeft een selectie gemaakt van de beste dealers en hun beste aanbod. Dagelijks up to date. Pas als een auto aan alle door onze gestelde eisen voldoet, dan mag hij op onze website.

Hoe verdient Call Mimmy haar geld

Als het platform voor consumenten gratis is en als de advertenties van de auto’s voor de dealers ook gratis zijn, hoe verdient Call Mimmy dan haar geld? Call Mimmy steekt alle energie in het vinden van de juiste klant bij de juiste dealer. Voor de klant en de dealer is dat fantastisch want het bespaart beiden veel tijd en energie. Wij worden door de dealer beloond als de klant de auto koopt. Want dat is het mooiste moment: de dealer blij, wij blij en het allerbelangrijkste: de klant blij!

Wat voor auto’s staan er op de website bij
Call Mimmy?

Bij Call Mimmy vind je zo’n 100.000 auto’s die aangeboden worden door gerenommeerde dealers. Deze dealers, en hun aanbod, zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. Je mag ons dan ook alles vragen over deze auto’s. Wij kunnen je veel vertellen over de historie van de auto en over de ervaringen van onze klanten. En als je wilt, kunnen we ook meteen een afspraak voor je maken. Wij zorgen er voor dat jij alle gegevens in je mail of via SMS ontvangt.

Call Mimmy biedt alleen auto’s aan die minder dan 200.000 km hebben gereden.
Call Mimmy biedt alleen auto’s aan die jonger zijn dan 8 jaar.
Call Mimmy biedt alleen auto’s aan die met garantie kunnen worden verkocht.

Jouw ideale
auto gevonden?

Tussen 07.30 en 23.00 uur kun je
ons direct bellen voor meer
informatie of een proefrit.

team Call Mimmy

Login voor je
persoonlijke account